...
ГоловнаКулінаріяЯк покращити смак смаженого м'яса: досвідчені кулінари назвали 3 важливі правила

Як покращити смак смаженого м’яса: досвідчені кулінари назвали 3 важливі правила

Підпишіться на нас:

Правильно приготовлене м’ясо – це ідеальна страва, від якої неможливо відірватися. Однак далеко не завжди вдається побалувати себе соковитим і м’яким м’ясом, здатним танути в роті. Навіть у ресторанах часом не справляються з цим непростим завданням, подаючи досить жорсткі стейки. Якщо ви хочете, щоб ваші м’ясні страви виходили чудовими, то варто взяти на озброєння кілька простих правил.

Про що варто пам’ятати господаркам:

1. Вибирайте гарне м’ясо.

Якщо ви вирішили, що настав час побалувати себе чудовою стравою, то не можна заощаджувати на самому продукті. Навряд чи м’ясо відмінної якості, яке легко піддається приготуванню, буде дешевим.

Тому вибирайте спочатку хороший продукт. Найкраще вибирати охолоджений шматок нормального кольору та без сторонніх запахів.

2. Підготовка.

Будь-яке м’ясо (навіть курку) потрібно маринувати. У випадку яловичини ігнорування цього етапу може призвести до фіаско. Якщо не маринувати червоне м’ясо, воно вийде дуже жорстким.

Також можна вдатися до відбивання.

3. Смаження.

Порційні шматочки не повинні бути великого розміру, інакше їм буде складно засмажитись усередині і не згоріти зовні. Солити страву не потрібно.

М’ясо солять вже безпосередньо після приготування.

Також не варто “турбувати” м’ясо під час смаження, інакше воно вийде не таким смачним.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...