Кориця знижує чи підвищує тиск

0
Кориця знижує чи підвищує тиск
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кориця – не просто прянощі, які використовують для надання кращого смаку десертам. Кориця містить цінні речовини, які корисні для здоров’я. Кориця покращує роботу мозку, покращує травлення та обмін речовин. Кориця знижує рівень холестерину і допомагає у боротьбі із зайвою вагою. Але який вплив має кориця на тиск – підвищує його чи знижує?

Кориця є одним із найсильніших природних ліків для зниження високого кров’яного тиску. Якщо ви страждаєте від підвищеного тиску, кориця може швидко знизити його.

З цією метою 1/2 ч.л. кориці треба розвести у склянці теплої води. Для приведення тиску в норму треба пити не більше трьох склянок цієї суміші на день близько півгодини після їжі.

Можна приймати корицю, додавши в кефір або йогурт, додавши мед і ягоди – це допоможе привести тиск в норму. Для людей, які страждають на гіпертонію, кориця є однією з найкорисніших спецій для здоров’я.

попередня статтяЯк зварити манну кашу без грудочок
наступна статтяЯк посадити і виростити розмарин у горщику
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я