...
ГоловнаКулінаріяЯк варити пельмені, то тісто не рвалося і начинка тримала форму

Як варити пельмені, то тісто не рвалося і начинка тримала форму

Підпишіться на нас:

Під час варіння і домашні, і магазинні пельмені можуть розвалитися. Щоб уникнути цього, треба користуватися порадами господинь із досвідом.

Подробиці

Якщо завчасно витягнути пельмені, то вони будуть сирими. А якщо переварити – отримаємо кисіль із води, тіста і фрикадельок, що плавають. Дві проблеми зустрічаються на кухні сотень господинь, але вихід є і він дуже простий.

Виявляється, ми даремно намагаємося відправляти вироби у воду, що кипить. Треба перед варінням залити їх теплою водою — приблизно на 3 хвилини. Після чого вогонь збільшуєте та відварюєте напівфабрикати, як завжди — 5-7 хвилин. Шансів розвалитися та змінити форму просто не буде.

Є ще один секрет приготування ідеальних пельменів. Саме під час кипіння води з виробами до каструлі варто додавати 1 склянку крижаної води. Завдяки цьому тісто не звариться швидше, ніж м’ясна начинка. Ви отримаєте готові пельмені з рівномірно звареним фаршем.

До речі, якщо перед подачею пельмені підсушити, то соус не буде стікати і ви отримаєте естетичну й гастрономічну насолоду.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...