...
ГоловнаЛайфстайлФіалки будуть цвісти цілий рік: три поради квітникарям

Фіалки будуть цвісти цілий рік: три поради квітникарям

Підпишіться на нас:

Фіалки неймовірні домашні квіти. Вони здатні радувати своїм цвітінням цілий рік. Це неймовірна прикраса для підвіконня. Так буде і у вас, якщо дотримуватися рекомендацій, про які піде далі мова.

Подробиці

Фіалки, як і інші домашні квіти, потребують достатньої кількості світла. Якщо у вас є місце біля вікна без протягів та пекучих батарей, поставте їх там. В інших випадках потрібно досвічувати, наприклад, фітолампами.

Слідкуйте за поливом та його регулярністю. Дивіться, щоб не було занадто багато вологи. Це може стати фатальною помилкою для кореневої системи. Цвітіння тоді теж не буде.

Рекомендується не поливати згори, а наливати воду в піддон. Фіалка сама буде брати коренями вологу, скільки їй потрібно в певний момент. Періодично просто доливайте.

Ще в листопаді місця варто внести добриво, щоб на зиму фіалці було достатньо поживних речовин. Просто купіть комплексне підживлення для фіалок. Цього буде достатньо. Фіалки будуть цвісти та радувати вас цілий рік та зиму.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Експерти розповіли, як вибрати модний светр на зиму

Знайти ідеальний светр на зиму мріють усі, але це вдається одиницям, хоча на перший погляд завдання здається максимально...

Що додати в каву замість цукру, щоб схуднути: найкорисніший природний підсолоджувач

Кава сприяє схудненню, але лише у випадку, якщо пити її без молока та цукру. Додати солодкого смаку напою...

Чому тобі варто обходити стороною звичайних акваріумних рибок: шокуючий факт

Кожен знайомий із акваріумними рибками, які відомі своєю здатністю заспокоювати, приносити радість і відпочинок. Якщо настрій на нулі...

7 засобів від комарів із безпечними формулами для шкіри

Комарі заважають насолоджуватися літніми вечорами? Тобі допоможуть засоби на основі ефірних олій! Ми підібрали варіанти, які не схожі...