Запас калорій: спосіб, який допоможе вийти з новорічних свят без збільшення у вазі

0
Запас калорій: спосіб, який допоможе вийти з новорічних свят без збільшення у вазі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На свята неможливо не дозволяти собі зайвого. Щоб уникнути докорів сумління під час післясвяткового зважування, можна розпочати підготовку до канікул уже сьогодні — запасаючись калоріями.

Запас калорій – лайфхак, який допоможе вийти з новорічних свят без значного збільшення у вазі. Цей спосіб підійде тим, хто не хоче обмежувати себе за святковим столом. А головне — мріє провести канікули весело і не   себе думками про кількість з’їденого.

Все дуже просто: за деякий час до Нового року слід потроху урізати свій щоденний раціон. Ти навряд чи відчуєш сильний голод, якщо їстимеш на 100-300 калорій на день менше своєї норми. Зате зможеш спустити запас калорій, що утворився за кілька днів або тижнів під час новорічних свят!

Такий прийом є основою популярної дієти 5/2, як у будні слід харчуватися правильно, а вихідні дозволяється «заборонка». Також подібним чином дієтологи рекомендують виходити з днів «зажорів»: замінюючи один із прийомів їжі фруктово-овочевим смузі, в якому практично немає калорій.

Найголовніше, що завдяки заощадженим калоріям ти спокійніше ставитимешся до їжі під час свят. Ти повинна пам’ятати про те, що готувалася до канікул – і не для того, щоб страждати і звинувачувати себе в переїданні!

Якщо не хочеш рахувати калорійність раціону, незадовго до свят можеш перейти на систему інтервального голодування (16:8 або кардинальніше — 20:4). Це так само дозволить створити калорійний запас для свят — за умови, що у дозволені години ти харчуватимешся як завжди, а не намагатимешся впхати в себе все і побільше, бо ти знатимеш, що попереду тебе чекає голодування.

попередня статтяПростий рецепт медовика для новорічного столу
наступна статтяЯк правильно прасувати речі, щоб не зіпсувати техніку і тканину
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я