...
ГоловнаЛайфстайлЯк позбутися пилу за допомогою колготок

Як позбутися пилу за допомогою колготок

Підпишіться на нас:

Будь-яка господиня знає про те, як непросто позбутися пилу у всьому будинку. Противні порошинки осідають буквально скрізь – не тільки на рівних поверхнях, звідки змістити їх не важко, а й на текстилі, дрібних елементах декору або в важкодоступних місцях.

Подробиці

У цьому випадку вам знадобиться перевірений лайфхак зі старими капроновими колготками. Виявляється, цей елемент гардероба здатний стати чудовим помічником, коли справа доходить до чистоти в квартирі.

Все, що від вас знадобиться – натягнути виріб на швабру і провести нею під шафами та іншими меблями, розташованими близько до стіни.

На відміну від звичайної ганчірки для підлоги, капронові колготки здатні електризуватися і тим самим притягувати до себе пил і дрібні частинки сміття.

Але буває і так, що всі порвані панчохи ви вже давно викинули. Щоб не псувати нові вироби, скористайтеся наступною альтернативою.

По-перше, ви можете замінити ганчірку на серветку, виготовлену з мікрофібри. Вона здатна впоратися з товстим шаром пилу, не залишивши після себе ворсинок.

По-друге, спробуйте включити у процес збирання антистатичний засіб, який потрібно нанести на серветку та протерти нею запилені речі. Після такого хитрого прийому пил буде повільніше накопичуватись на предметах домашнього вжитку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

7 засобів від комарів із безпечними формулами для шкіри

Комарі заважають насолоджуватися літніми вечорами? Тобі допоможуть засоби на основі ефірних олій! Ми підібрали варіанти, які не схожі...

6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

Не ведися на низьку ціну — у мас-маркеті є одяг та аксесуари, які засмутять тебе швидше, ніж ти...

Як вибрати корм для вашого улюбленця

Правильний вибір корму для вашого улюбленця є одним з найважливіших аспектів догляду за твариною. Збалансоване харчування сприяє здоров'ю,...

Як досвідчені хазяйки відмивають пригорілий посуд рисом: дієвий спосіб

Навіть якщо ваш кулінарний досвід доволі вагомий, це зовсім не означає, що ви застраховані від дрібних неприємностей, наприклад,...