...
ГоловнаКулінаріяЯк вибрати правильну сметану: порада від технологів

Як вибрати правильну сметану: порада від технологів

Підпишіться на нас:

В процесі вибору сметани є свої нюанси. Не треба дивитися виключно на цінники на акційні пропозиції. При такому підході може чекати розчарування. Щоб такого не сталося, треба враховувати певні моменти. Про них читайте далі.

Подробиці

На це не всі звертають увагу, бо ще не звикли. З необережності чи скорше через неуважність можна купити сметанний продукт. А вам потрібно шукати упакування, на якому пише «Сметана». Аналогічне слово повинно бути вказане в складі.

Ще один момент. Найкраще смакує сметана, яка зроблена на ГОСТом. Вона технологічно досконала порівняно з експериментальним складом від приватних виробників.

Третій момент пов’язаний зі складом. Повинно бути вказано два компоненти: вершки та закваска. Все решта, що додають в сметану тільки псує її смак та консистенцію.

Зверніть увагу на термін придатності. Натуральна сметана не може мати термін зберігання більше 2 тижнів. Якщо там інша дата, тоді до складу є питання.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...