...
ГоловнаЛайфстайлЯк позбавити диван від запаху: доступні народні засоби

Як позбавити диван від запаху: доступні народні засоби

Підпишіться на нас:

Диван – це меблі, які є у будь-якому будинку. Такий предмет справляється із різними завданнями. Він дарує відпочинок, допомагає виспатися або розташувати гостей під час свята, а іноді на дивані ми влаштовуємо вечерю перед телевізором у вітальні. Тому важливо дбати про стан цих меблів.

Подробиці

При цьому слідкувати слід за чистотою та запахом. Якщо з першим пунктом все зрозуміло, то запахів буває позбутися дуже складно. Не завжди звичайне чищення тут допомагає.

Причини появи зайвих ароматів можуть бути різні. Позбутися їх допоможуть доступні народні засоби. Але варто наголосити, що спочатку протестувати їх краще на непомітній ділянці, щоб не зіпсувати оббивку.

Мильний розчин

Це універсальний засіб. Потрібно натерти брусок господарського мила та змішати з водою. Повинна вийти густа каша, яку треба нанести на поверхню, а за півгодини змити теплою водою.

Сік лимона

Його потрібно втирати у джерело неприємного запаху. Інші процедури не потрібні. Наприкінці залишиться лише прибрати частинки фрукта сухою серветкою.

Сіль

Сіль треба розсипати рівним шаром на забруднену поверхню, а через 2-3 години – прибрати. Для посилення ефекту можна зверху нанести мильний розчин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...