...
ГоловнаЛайфстайлЧому виробники поділяють хімію на професійну та побутову

Чому виробники поділяють хімію на професійну та побутову

Підпишіться на нас:

Засоби для прибирання можуть бути професійні та побутові. Іноді господині купують професійні, навіть не знаючи відмінності.

Подробиці

Концентрація і склад хімічних засобів.  Професійна хімія часто – концентрат, який має в складі поверхнево-активні речовини, що робить її більш ефективною.  Різниться за рівнем Ph.

 *Водневий показник, pH – міра кислотності водних розчинів.  Асоційована з концентрацією іонів водню, що еквівалентно активності іонів водню в сильно розбавлених розчинах.

Сфери застосування.  Професійну хімію використовують в клінінгах, на виробництвах, для прибирання ресторанів, готелів тощо.  Побутову в основному використовують для щоденного прибирання будинку.

Ціна.  Здається, профхімія дорожче, але це суперечливий момент!  З огляду на концентрацію з 1 літра часом можна отримати 10 літрів засобу.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...

Експерти розповіли, як вибрати модний светр на зиму

Знайти ідеальний светр на зиму мріють усі, але це вдається одиницям, хоча на перший погляд завдання здається максимально...