...
ГоловнаЛайфстайлНавіщо господині ховають одяг у морозилку

Навіщо господині ховають одяг у морозилку

Підпишіться на нас:

Іноді поради щодо домоводства відверто дивують. Так, наприклад, господаркам пропонують ховати одяг у морозильну камеру. Виявляється, так можна чудово заощадити без шкоди для іміджу. Розберемося на прикладі джинсів та інших натуральних матеріалів. Що буде, якщо ховати джинси у морозилку.

1. Захист від бактерій

Хитрість у тому, що, витримавши джинси кілька годин у морозильній камері, можна знищити безліч бактерій, які, як відомо, є причиною появи неприємного запаху.

Джинси потрібно прибрати в герметичний пакет та залишити в морозилці на ніч. Вранці запаху точно не буде.

2. Від шкідників

Ворог № 1 для всіх натуральних тканин – це міль та її потомство. Однак неприємна комаха не переносить холодів і гине вже при мінімальному зниженні температури повітря.

Так можна врятувати вовняні, хутряні та інші речі із натуральних тканин.

3. Від паразитів

З метою профілактики постільну білизну можна помістити в морозилку на кілька годин. Добре заморозивши простирадла, підодіяльники і наволочки, можна уникнути проблем зі шкірою, появи прищів та інших неприємностей.

4. Від запаху

Таким способом можна вивести запах поту, аромат набридливих парфумів, пральних порошків та інших. Тільки цього разу не потрібно щільно загортати пакет.

5. Від катишків

Заморожування робить волокна тканини менш схильними до появи катишків. Але це не означає, що можна ігнорувати поради щодо прання та зберігання таких речей.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...