Як правильно додати соду, щоб отримати “пишні” оладки

0
Як правильно додати соду, щоб отримати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жодного кулінара не влаштує такий результат готування, як отримання “жорстких” та “гумових” оладок. Нікому не сподобається блюдо, що є плоским і несмачним. А страва може вийти саме такою, якщо неправильно використовувати харчову соду – один із важливих компонентів тесту. Втім, відсутність помилок при додаванні цього сипкого інгредієнта збільшить шанси на приготування пишних та смачних оладок.

Як правильно додати соду

Не можна просто відправити содовий компонент у ємність із тістом. Сода повинна потрапити в основу для оладок у поєднанні з іншим інгредієнтом – борошном.

Вчинити потрібно наступним чином: спочатку змішати соду та борошно в ложці, а потім додати в тісто в просіяному вигляді. Іншими словами, без сита не обійтись. Якщо правило було дотримано, то вийдуть ніжні та повітряні оладки.

Страва виявиться не тільки пишною, але й добре пропечеться: ніякої «сиринки» всередині не буде.

Інші рекомендації

Розраховувати на приготування м’яких оладок не можна, якщо при приготуванні тіста використали кефір, який ще недавно знаходився в холодильнику.

Кисломолочний напій слід дістати з холодильного пристрою заздалегідь, щоб він встиг зігрітися.

І повернемося до соди. Багато господарок звикли гасити її оцтом. Але так робити не варто, адже це призведе до втрати стравою аромату.

попередня статтяЯк швидко відмити руки від соку вареного буряку: не використовуйте мило
наступна статтяВороги плоского живота: 5 небезпечних продуктів, що спричиняють здуття
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я