...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати ніжний омлет за бабусиним рецептом, щоб не підгорів

Як приготувати ніжний омлет за бабусиним рецептом, щоб не підгорів

Підпишіться на нас:

За класичним рецептом омлет смажать на сковороді. І досить часто трапляється, що він підгоряє. Є кілька способів приготувати омлет без сковороди. Він ніколи не підгорить. Спробуйте і ви бабусині лайфхаки.

Особливості рецепта

Потрібно перемішати 2 яйця та 100 мл молока. Це базова пропорція. Трохи додайте борошна, якщо хочете щільнішу консистенцію. Сіль та спеції за бажанням.

Як готувати

Є три варіанти: в мультиварці, мікрохвильовці та в каструлі. Можна вибрати будь-який варіант, щоб приготувати ідеальний омлет.

Змастіть чашу мультиварки маслом. Влийте туди омлетну суміш, приготовану з 8 яєць та 400 мл молока. Випікайте протягом 30 хвилин при температурі 130 градусів.

В мікрохвильовці також зручно готувати. На 2 яйця треба 100 мл молока. Готуйте в посуді, який призначений для мікрохвильових печей. Кілька хвилин та максимальна потужність швидко зроблять свою справу.

Для методу з каструлею омлетну суміш потрібно вилити в пакет. Випустіть повітря та зав’яжіть. Опустіть в киплячу воду та варіть до готовності.

Такі омлети можна готувати з добавками: овочі, сир, ковбаса, курка, зелень. Кожен раз новий смак. Простий омлет, а таке різноманіття.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...