...
ГоловнаЛайфстайл7 способів, як використати канцелярську гумку у побуті

7 способів, як використати канцелярську гумку у побуті

Підпишіться на нас:

Мабуть, більшість людей, якщо попросити придумати способи використання канцелярської гумки, подумають про скріплення купюр чи перев’язування відкритих упаковок із крупами. Але способів використання цього звичного для всіх предмету є значно більше.

Подробиці

1. Канцелярську гумку можна легко перетворити на закладку для книги. Якщо перетягнути прочитані сторінки і закрити книгу.

2. Якщо у вас завеликий вішак і одяг сповзає з нього, то декілька гумок допоможуть розв’язати цю проблему. Зафіксуйте потрібний вам розмір.

3. Кришку каструлі можна закріпити гумками за ручки. Тепер вона нікуди не дінеться під час перевезення. Цей лайфхак також корисний, якщо ви розливаєте суп, коли дістаєте або ставите його в холодильник.

4. Гумкою можна закріпити чайний пакетик, щоб не виловлювати його з дна чашки.

5. Гумка допоможе компактно зібрати речі в дорогу, згорнувши їх, і закріпивши, можна оптимізувати простір в дорожній сумці.

6. Буває, що розетка знаходиться високо, а дріт зарядки смартфона недостатньо довгий. За допомогою гумки зарядка й смартфон стануть одним цілим й можна не боятися, що ваш гаджет опиниться на підлозі.

7. Щоб дошка для нарізання не ковзала під час роботи на кухні, по її краях можна натягнути гумки і вам не доведеться витрачати зайві сили на фіксацію дошки.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...