...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати прості та смачні коктейлі із шампанського та здивувати гостей

Як приготувати прості та смачні коктейлі із шампанського та здивувати гостей

Підпишіться на нас:

Шампанське за традицією – це “святковий” напій, без якого важко уявити гуляння.

Однак, вживати сам алкогольний напій не так цікаво, як смачний коктейль.

Деякі відмовляються від цієї витівки тільки тому, що це стане джерелом великих витрат. Але деякі рецепти коктейлів досить прості та бюджетні.

Класична “Мімоза”

Якщо ви любите західні серіали та телешоу, то напевно часто чули цю назву. Це чудовий коктейль, який можуть подавати навіть у першій половині дня.

Також “Мімозою” часто частують гостей на різноманітних заходах.

Потрібно відправити шампанське та апельсини в холодильник. Фруктам потрібно всього півгодини, а ось напій краще охолоджувати довше.

Беремо келихи для шампанського. Вливаємо до половини свіжовичавлений сік апельсина, а потім вводимо таку ж кількість шампанського. Гості будуть у захваті.

Ефектний “Россіні”

Цей коктейль виходить не тільки смачним, але ще й гарним. Якщо гостей багато, то варто одразу приготувати велику кількість коктейлів із однієї пляшки шампанського.

Спочатку потрібно взяти триста грамів замороженої полуниці та без розморозки відправити її у блендер. Після в масу вливаємо одну ложку соку лимона. Також до полуничної маси можна додати цукрову пудру.

Наповнюємо келихи для шампанського полуничним пюре. Заповнюємо приблизно третину ємності. Вливаємо напій та перемішуємо. Після цього додаємо ще шампанського.

Приготовлені напої здивують не лише своїм приємним смаком, а й естетичним зовнішнім виглядом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...