...
ГоловнаЛайфстайлЯк виростити кріп у горщику, щоб вдома була свіжа зелень у будь-яку...

Як виростити кріп у горщику, щоб вдома була свіжа зелень у будь-яку пору року

Підпишіться на нас:

За вікном сніжить, а на підвіконні росте молоденька зелень кропу. Якщо ви ще не знаєте, як виростити кріп вдома у будь-яку пору року, читайте у подробицях наші поради.

Подробиці

В першу чергу треба вибрати місце, де стоятиме горщик. Найкраще буде, щоб вікно виходило на південь, схід, захід, тоді рослині буде достатньо світла.

Сіяти можна в будь-яку посудину, обов’язково повинен бути дренаж. Глибина посудини повинна бути завглибшки 15-20 сантиметрів. Ґрунт можна взяти на городі або купити.

закладайте насіння завглибшки 1-2 см. Коли посієте – накрийте плівкою. Двічі на день треба плівку перевертати, щоб не збирався конденсат. Коли кріп почне проростати, плівку треба зняти обов’язково. Перед посівом насіння бажано потримати у теплій воді, це треба для того, щоб швидше проріс кріп.

Найкраща середня температура для кропу 20 градусів. Гарне освітлення та регулярний полив прискорить ріст зелені. Якщо у приміщенні недостатньо вологе повітря, то доведеться кропити рослину.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...