...
ГоловнаКулінаріяЯкі приправи та трави не підходять для супу: кулінарні поради

Які приправи та трави не підходять для супу: кулінарні поради

Підпишіться на нас:

Експериментам в кулінарії завжди є місце, проте треба знати основи. Від цього залежить чи буде ваша виграшна, чи зіпсована. Якщо ви сумніваєтеся в певних спеціях та приправах для перших страв, тоді наступні рекомендації будуть корисними.

Гострі приправи

З ними треба бути дуже обережними. Ними можна зіпсувати суп, що його ніхто не буде їсти. Зверніть увагу особливо на такі: мелений перець, гострий чилі, імбир, карі. Такі приправи краще додавати індивідуально в тарілку за смаком.

Сушена зелень

Кріп та петрушка найчастіше попадають в суп. Іноді в заготовках є також базилік. Ніби зелень, ніби добре, але сушена — вона нагадує солому. Для супів краще заморожувати зелень, якщо мова йде про заготовки на зиму.

Ароматні трави

Лаванда точно не підходить для перших страв. Не намагайтеся її додавати до супу. Краще не треба. А в чай чудово підійде.

Є також сумніви щодо м’яти. В турецькій кухні її додають до супів з сочевиці та інших. Але її розігрівають з оливковою олією на сковороді з додаванням гострого червоного перцю пластівцями. Получається така заправка. До наших класичних супів вона точно не підійде.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...