...
ГоловнаКулінаріяЧи можна грибний бульйон зробити світлим: чому він темніє

Чи можна грибний бульйон зробити світлим: чому він темніє

Підпишіться на нас:

Питання про прозорість бульйону досить спірне. Чому він повинен бути обов’язково саме таким. Насправді, він може бути і темним. Особливо, коли мова йде про грибний. В прагненні приготувати бульйон прозорим першу воду після закипання навіть зливають, але це роблять з м’ясом чи птицею. Якщо вилити грибний, то про смак та аромат можна забути.

Гриби потребують мінімум часу для термічної обробки. Саме тому зливати бульйон після закипання не рекомендується. Повторно такий вже не вивариться.

Подробиці

Якщо перед вами в будь-якому випадку стоїть завдання прозорого бульйону в супі з грибами, тоді потрібно діяти покроково. Спочатку зваріть звичайний бульйон, додайте все потрібне для страви, а наприкінці вже покладіть окремо відварені гриби.

Мінус такого супу полягає в тому, що гриби в ньому будуть, а смак — ні. Його потрібно буде доповнювати спеціями, іншими продуктами. На крайній випадок, варіть суп тільки з білими грибами, щоб він залишився максимально світлим. Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...