...
ГоловнаЗдоров'яЦі супи найкраще допомагають худнути: думка дієтолога

Ці супи найкраще допомагають худнути: думка дієтолога

Підпишіться на нас:

Варимо ідеальний суп для стрункої фігури.

Дієтологи стверджують, що супи не тільки стимулюють нормальну роботу ШКТ і зігрівають нас у холодну пору року, а й допомагають швидше розлучатися із зайвими кілограмами.

У недавній статті на сайті EatThis доктор медичних наук і дієтолог Ліза Янг підкреслила важливість наявності супів у раціоні тих, хто худне. За словами експерта, ці страви містять широкий спектр корисних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали та клітковина, а також допомагають контролювати порції та знижують ризики переїдання.

Однак не всі супи однаково корисні для боротьби із зайвою вагою. Найефективніше в цьому випадку працюють страви з додаванням великої кількості овочів та бобових. Також добре, якщо в супі є нежирні білки: курка, риба або тофу.

За допомогою цієї страви можна також значно зменшити жировий прошарок у ділянці живота. Цьому сприяють супи, у складі яких є мускатний гарбуз, цибуля, часник, лимон, чорний перець та імбир.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Кишкові бактерії можуть спровокувати переїдання та збільшення ваги

У ході серії експериментів як на мишах, так і на людях, схильних до переїдання, у мікробіомах було виявлено...

Названий найкорисніший вид вівсянки: можна їсти щодня

Кетрін Карнац, доктор медичних наук, радить віддавати перевагу вівсяним пластівцям з мінімальною обробкою – якщо сумніваєтеся, шукайте на...

Вчені назвали точний вік, коли організм починає різко старіти

Вчені зі Стенфорда проаналізували кров та інші біологічні зразки 108 осіб віком від 25 до 75 років, які...

“Приводить до спалахів гніву”: вчені назвали вік, до якого дітям не можна часто користуватися планшетом

Дошкільнята, які використовують планшет для розваги, не завжди можуть справлятися зі своїми емоціями, що призводить до спалахів гніву,...