Сині тіні із 90-х повернулися. Як носити їх у 2022

Підпишись на нас:

Кожен новий тренд, який виникає на модній арені в останні кілька років, лише доводить циклічність моди: широкі джинси, низька посадка, блиски для губ і багато рожевого — все це ми вже бачили 20 років тому. Не стали винятком і знамениті сині та голубі тіні, які так любили зіркові візажисти в 90-х і на початку 00-х. Всередині нульових цей макіяж записали в антитренди, і в цьому списку він залишався аж до початку двадцятих. Що ж, іноді вони повертаються – розповідаємо, як носити сині тіні з 90-х у 2022 та виглядати стильно.

Макіяж із яскраво-синіми тінями все частіше з’являється як на модних показах, так і на червоних доріжках. Так, на бал Інституту костюму Met Gala у вересні 2021 року Джіджі Хадід вирушила з яскравим макіяжем, головним елементом якого були широкі чорні стрілки та блакитні тіні. Модель миттєво створила тренд: її макіяж стали повторювати тисячі блогерів та публікувати фото у соціальних мережах. У парі зі стрілками сині тіні виглядають дуже актуально, збільшують очі і вигідно відтіняють їх колір (хоч би який він був). Так що якщо зараз ви знаходитесь у пошуках референсу для вечірнього макіяжу, спробуйте повторити макіяж Джіджі.

Якщо ви не хочете наносити синій колір на всю рухливу повіку, використовуйте яскраву підводку або олівець для очей. Можна підвести лінію зростання вій або слизову оболонку нижньої повіки (такий макіяж обожнює інша зіркова модниця – Хейлі Бібер). Його також можна доповнити класичною чорною стрілкою або перламутровими тінями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Потрібна 1 крапля, щоб герань безперервно цвіла

Неправильний догляд за геранню призводить до того, що відома...

З чим краще їсти картоплю, щоб не погладшати: 7 продуктів

Страви з картоплі користуються величезною популярністю в українців.  Сам...

Ця каша найкраще виводить холестерин: працює не гірше за таблетки

Так і не змогла полюбити каші, якими нас усіх...

Помідори: 5 причин, чому їх варто їсти

Вони є багатим джерелом вітамінів та мінералів, необхідних для...

Не зіпсований, а найкорисніший: більше ніколи не викидай коричневий банан

Як часто ти дивилася на банан, що вкрився коричневими...

8 продуктів, які пригнічують апетит

Ви щодня думаєте, що поїсти, адже голод постійно долає...

Як зробити усмішку білою: достатньо однієї шкірки банана

Багато жінок і чоловіків у гонитві за сліпучою усмішкою...