...
ГоловнаЛайфстайлДо яких температур восени можна висаджувати саджанці: не всі про це знають

До яких температур восени можна висаджувати саджанці: не всі про це знають

Підпишіться на нас:

Виконувати роботи з саджанцями рекомендують восени. В цей час найбільший вибір, тож можна знайти найкращі. Весною з цим суттєві складнощі, коли доводиться вибирати просто з того, що залишилося з осені.

Після придбання саджанця потрібно визначитися з місцем для його майбутнього «проживання» та звернути увагу на температуру повітря. Саме від цього залежить, наскільки вдало пройде процедура висаджування та приживання.

Подробиці

Не всі знають, але дійсно температурний режим має важливе значення. Оптимальна денна температура в осінні дні +12-18 градусів. Ночі повинні бути в межах +5-10 градусів.

Важливо, щоб температура була в оптимальному діапазоні не тільки при висаджуванні, але й кілька тижнів потому. Бажано вибрати час, коли будете впевнені, що в наступні 3-4 тижні не похолодає, а позначки градусника не опустяться нижче 0. В цьому випадку вони зможуть вкорінитися.

Допоможіть рослині адаптуватися. Для цього потрібно в яму додати родючого ґрунту, добрив, а зверху замульчувати. Це захистить молоду рослину від вимерзання в зимовий період.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...