Швидкий та корисний салат з телятиною

0
Швидкий та корисний салат з телятиною
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ця страва ресторанного рівня на вашій кухні! Салат із телятиною хоч і складається всього з трьох основних компонентів, але всі вони настільки поєднуються між собою, що стає зрозуміло, чому він такий популярний. Спробуйте і вам неодмінно сподобається!

Інгредієнти:

  • Яловичина або телятина – 300 гр
  • Рукола 50 гр
  • Помідори 3 шт.
  • Оливкова олія 3 стол.
  • Лимонний сік 1 стол.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кунжут для прикрашання
  • Сіль за смаком

Приготування:

Телятину відваріть або запечіть до готовності.

Помідори вимийте, обсушіть і наріжте шматочками. Вибирайте для цього салату міцні, щільні помідори, щоб вони не розпадалися під час перемішування, але й не зелені. Відмінно підходять томати чері або сливоподібні.

Наріжте телятину невеликими однаковими шматочками чи смужками.

Руколу вимийте і дайте обсохнути. Велике листя порвіть руками, дрібні залиште так. Крім руколи можете взяти і будь-яку іншу зелень за смаком – кріп, петрушку та базилік.

У салатник викладете шматочки м’яса, помідори та руколу. Збризкайте салат оливковою олією та лимонним соком. Посоліть, поперчіть на смак і акуратно перемішайте, намагаючись не подавити помідори.

Викладіть салат на блюдо і подайте до столу. За бажанням можете посипати підсмаженим кунжутом для краси і подати його у теплому вигляді.

Смачного!

попередня статтяЧим корисний лавровий лист для кімнатних квітів, деякі навіть не здогадуються
наступна статтяЩо потрібно знати, перш ніж пробувати інтервальне голодування
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я