...
ГоловнаКрасаЧому патчі не можна тримати на повіках більше 20 хвилин

Чому патчі не можна тримати на повіках більше 20 хвилин

Підпишіться на нас:

Багато жінок починають ранок із патчів для повік — тим більше, якщо не вдалося виспатися чи напередодні була бурхлива вечірка. Не забувай стежити за тим, як довго витримуєш патчі, адже часто вони можуть припинити приносити користь і навіть порушувати баланс шкіри.

Патчі для повік здаються по-справжньому чарівним засобом, який швидко бадьорить (якщо зберігати їх у холодильнику), робить погляд свіжішим і чудово зволожує та освітлює шкіру. Справжні б’ютіголікі починають свій ранок не з кавою, а саме з нанесення патчів під очі.

Деякі проводять у патчах весь ранок, аж до того моменту, коли потрібно нанести макіяж і вийти з дому. Комусь зручно не те щоб займатися побутовими справами, але навіть робити зарядку з патчами на повіках — час від часу трохи підтягуючи їх вгору.

Ми звикли думати, що чим довше патчі впливають на шкіру, тим більшого ефекту варто очікувати. Адже недарма вони так щедро просочені сироваткою з корисними компонентами!

І все ж таки інструкцію порушувати не варто: зазвичай патчі необхідно тримати 15-20, у крайньому випадку 30 хвилин. За цей період вони встигають достатньо зволожити шкіру та візуально покращити повіки. І починають давати зворотну реакцію…

Спочатку патчі віддають шкірі свою вологу. Але згодом, саме при перевищенні рекомендованого періоду процедури, вони починають витягувати вологу назад. Така фізична реакція називається осмосом і відбувається при тривалій взаємодії речовин.

Якою б не була спокуса проходити в патчах весь ранок, краще витримати їх необхідний час, а потім закрити ефект улюбленим кремом для повік. Також можеш зробити легкий масаж очей — щоб залишки активних речовин із патчів швидше увібралися і можна було приступити до макіяжу.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...