...
ГоловнаКулінаріяАроматний осінній гарбузовий пиріг з корицею

Ароматний осінній гарбузовий пиріг з корицею

Підпишіться на нас:

Якщо ви шукаєте осінній рецепт, зверніть увагу на гарбузовий пиріг. З корицею він такий ароматний. Такий пиріг до кави та чаю — задоволення, яке може отримати кожен. Рецепт пирога читайте далі у статті.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 400 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 200 г;
  • масло — 250 г;
  • гарбуз — 1 кг;
  • вершки 33% — 200 мл;
  • кориця, ванілін — за смаком;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Борошно потрібно просіяти в глибоку миску та перемішати з м’яким вершковим маслом. Наступним додають яйце. Перемішайте все до однорідної маси, вимісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник.

Гарбуз треба почистити та нарізати середнім кубиком. Відваріть його, а потім перетворіть на пюре. Пропустіть через м’ясорубку. Поки це робите нехай гріється духовка до 180 градусів.

Тісто треба розкачати в круглий пласт. Покладіть його в форму для випікання. Розподіліть бортики. Якщо є залишки тіста, обріжте. Засипте корж сухою квасолею та поставте в духовку на 20 хвилин. Потім приберіть квасолю, у вас має вийти рівний та гарний корж.

Гарбузове пюре змішайте з вершками, корицею, ваніліном, 2 яйцями. Збийте все міксером. Залийте начинку та поставте в духовку на одну годину. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...