...
ГоловнаКулінаріяСирники з яблуком чи грушою, смачно та корисно

Сирники з яблуком чи грушою, смачно та корисно

Підпишіться на нас:

Сирники з фруктами зроблять Ваш сніданок яскравим, веселим та корисним! Всі ми чудово знаємо звичайний рецепт сирників, але іноді хочеться чогось незвичайного. Пропонуємо вам скуштувати незвичайний рецепт «Сирники з яблуками чи грушами». При тому, що готуються вони дуже просто!

Інгредієнти:

  • Цукор 1 стол. л.
  • Манка 3 стол. л.
  • Сир 300 гр.
  • Ванільний цукор 10 гр.
  • Яблука (або груша) – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 5 гр
  • Рослинна олія (для смаження) – 2 стол. л.
  • Борошно для обвалювання

Приготування:

У велику миску кладемо сир. Вибиваємо туди яйце. Перемішуємо. Додаємо сіль, цукор та ванільний цукор. Все добре перемішуємо.

Чисту грушу або яблуко очищаємо від шкірки та насіння, ріжемо її на маленькі кубики (якщо груша велика, то можна взяти і половину), додати до сиру. Тепер додамо манку і ще раз добре перемішаємо.

Дати тісту постояти ххоча б 15 хвилин, щоб манка розбухла, тоді сирники вийдуть пухкими. Також можна сирну масу, без додавання фруктів, зробити звечора і залишити на ніч в холодильнику, а вранці додати фрукти і приготувати сирники. Скачати кульки, приблизно 50 гарм кожна, а з кульки сформувати товстий коржик. Обваляти в борошні. Обсмажити сирник на розігрітій сковороді, на рослинній олії або ще краще на маслі гхі з обох сторін.

Сирники з яблуками виходять дуже ароматними та незвичайними! За бажання можна поекспериментувати та спробувати додати й інші фрукти та ягоди. Правда плоди, що містять велику кількість соку, швидше за все не підійдуть, сирники через велику кількість вологи будуть розвалюватися.

Такий чудовий та корисний сніданок порадує вас та вашу родину!

Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...