...
ГоловнаКулінаріяЯк правильно приготувати лисички, щоб вони були апетитні та ароматні

Як правильно приготувати лисички, щоб вони були апетитні та ароматні

Підпишіться на нас:

Сезон лисичок не можна пропустити. Класика грибних страв, традиційний смак з ароматом лісу, смакота — про них можна говорити багато. Якщо ви назбирали або придбали трохи лисичок, посмажте їх.

Гриби треба почистити та видалити пісок, землю. Якщо є зіпсовані частинки, їх треба видалити. Промийте ретельно від залишків бруду. А тепер можна переходити до приготування.

Як приготувати

Після промивання гриби залиште в друшляку, щоб з них стікла вода. Тим часом наріжте дрібно одну цибулю та 1 зубчик часнику.

Гриби викладіть на розігріту сковороду. Олію наразі ще не наливайте. З лисичок треба випарувати воду. Якщо її виділилося багато, то можна навіть злити.

На іншій сковороді обсмажте цибулю. Як тільки з грибів волога випарувалася, можна підсмажену цибулю перекласти до них. Підсоліть за вашим смаком. Додайте трохи олії. перемішайте все та покладіть невеликий шматочок масла. Продовжуйте обсмажувати до готовності.

Коли гриби дійшли до готовності, викладіть часник, ще трохи чорного меленого перцю. Перемішайте. Додайте кілька столових ложок сметани. Прогрійте все разом кілька хвилин та викладайте на тарілку. Готові гриби посипте зеленню. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...