...
ГоловнаЛайфстайлЯк використовувати лаврове листя в побуті: корисні поради для дому

Як використовувати лаврове листя в побуті: корисні поради для дому

Підпишіться на нас:

Найчастіше лаврове листя використовують в процесі приготування різноманітних страв. Воно цінне своїм аромат та характерним пряним смаком. Проте лаврове листя можна використовувати не лише в кулінарних цілях, але й в побутових.

Подробиці

Специфічний запах лаврового листя допоможе позбавитися шкідників-комах, які завелися в хаті та надокучають. Мова йде про мурах та міль. Все досить просто.

Розкладіть кілька листочків по кутах, де були помічені комахи. Повірте, запах лаврового листя швидко їх відправить з вашого дому. В цьому плані є ще один нюанс: для людини запах цей корисний. Він допомагає зняти стрес та покращити сон.

Якщо в приміщенні з’явився неприємний запах. Лаврове листя також може його нейтралізувати. Покладіть кілька штук в мішечок з тканини та покладіть в кількох місцях.

При потребі дуже швидко нейтралізувати поганий запах можна зробити ароматизатор експрес-методом. Кілька листочків підпаліть. Зверніть увагу, що воно має тліти, але не горіти. Повітря буде швидко очищене таким способом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...