Друзі розповіли, що насправді відбувається між Дженніфер Лопес та Аффлеком

0
Друзі розповіли, що насправді відбувається між Дженніфер Лопес та Аффлеком
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Возз’єднання Бена Аффлека і Дженніфер Лопес нікого не залишило байдужим, але яке було здивування, коли стало відомо, що у стосунках закоханих не все гладко. Цю інформацію підтвердили друзі пари.

Подробиці

За словами близького до знаменитостей джерела, фаза медового місяця в їхньому шлюбі закінчилася, і довелося зіткнутися з суворою реальністю, де є багато факторів, які негативно впливають на обидвох зірок шоу-бізнесу. Тут і переслідування папараці, і чутки, і напружений робочий графік, і вибір будинку. Інсайдер запевняє: вони люблять одне одного, але дуже втомилися від надмірної цікавості. Не залишився поза увагою і той факт, наскільки щасливий Аффлек поряд зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Гарнер, що й послужило основою перших чуток про розлад з Джей Ло.

«Так, останнім часом з’явилося багато їхніх спільних фотографій, на яких Бен виглядає щасливішим, ніж коли він із Джей Ло. Це не вислизнуло від уваги Лопес. Вона не думає, що Бен хоче повернути Джен – Джей Ло навіть дуже любить Джен, але яка жінка не буде трохи ревнувати? – висловилися друзі зірок у коментарі для In Touch.

попередня статтяЯкі овочі категорично не можна зберігати з картоплею
наступна стаття5 помилок під час ходьби, які шкодять спині та колінам
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я