...
ГоловнаКулінаріяБорошно в воду чи воду в борошно: яка правильна послідовність дій

Борошно в воду чи воду в борошно: яка правильна послідовність дій

Підпишіться на нас:

Один з головних інгредієнтів на кухні —  борошно. З ним готують млинці, пиріжки, пироги, булочки, торти. Його додають в креми та підливи для загущення. Без борошна важко уявити кулінарні шедеври. І є одне питання, яким задаються з погляду послідовності дій при необхідности змішати борошно з рідиною.

Подробиці

Хтось може сказати, що немає жодного значення що з чим змішувати: воду з борошном чи борошно з водою. Насправді, це важливий момент. Якщо зробити неправильно, певні хімічні процеси будуть порушені між інгредієнтами, а це вплине на якість страви.

Візьмемо приклад приготування тіста для млинців та оладок. Його готують найчастіше. Потрібно вливати рідину в борошно, а не навпаки. Так ви точно не будете мати проблем з грудочками в тісті.

Зверніть увагу на ще один момент. Борошно завжди треба просіювати. Так воно стає пухкішим та збагачується киснем. Воно краще поєднується з іншими продуктами.

Технологічний процес — саме це є тим моментом, який треба брати до уваги. Не дарма в рецептах вказують послідовність дій та порядок поєднання продуктів. Бо все це впливає на результат.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...