...
ГоловнаЛайфстайлПерелік рослин, які квітнуть восени: п'ять популярних сортів

Перелік рослин, які квітнуть восени: п’ять популярних сортів

Підпишіться на нас:

Пам’ятаєте, в дитинстві всі грали в гру з м’ячиком: «Назви 5 речей». І одне з питань було про квіти. Потрібно було назвати 5 назв квітів. Якщо спитати дачників про можливих 5 сортів квітів, які квітнуть восени, то не всі зможуть швидко дати відповідь. Пропонуємо вам невеликий перелік квітів, які здатні радувати вас своїми кольорами та бутонами протягом осінніх місяців.

Популярні квіти

Звичайно найперше на думку приходять варіанти з хризантемами та айстрами. Вони прекрасні, хоча багатьма вже сприймаються як звичайні. Популярність та доступність не робить з них аутсайдерів. Але є ще кілька цікавих сортів.

Безчасник або пізньоцвіт

Яскравий настільки, що не помітити його неможливо. Ботанічна назва — Колхікум Tenorii. Квітка любить сонячні ділянки з мереживною тінню та легкі садові ґрунти. Зверніть увагу, що рослина отруйна.

Лобелія ерінус

Рослина належить до однорічних. Квіти можуть бути різноманітних кольорів. Лобелія любить тепло, тому для цвітіння потрібна тепла осінь. А ще треба періодично оглядати рослину на наявність сухих квітів. Їх треба забирати з куща, щоб продовжити цвітіння.

Антиринум

В народі квітку називають левиний зів. При виборі правильного сорут можна бачити прекрасне цвітіння не тільки літом, але й восени. В будь-якій клумбі з’явиться місце для цієї квітки.

Станом на сьогодення, відомо біля 50 різновидів сортів антиринуму. Може вирощуватися як самостійна рослина, так і в поєднанні з іншими рослинами в композиції.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...