...

Дієтолог розповіла про користь чорного та зеленого чаю

Підпишіться на нас:

Чай – звичний для багатьох напоїв, які вживають кілька разів на день. Проте переборщувати із цим продуктом не варто. Навіть людям із найміцнішим здоров’ям не варто випивати більше шести чашок на добу. Дієтолог Юлія Панова пояснила користь чаю.

Подробиці

Виявилося, що декому більше підходить чорний чай, а комусь слід вибирати зелений. Вона пояснила, що чорний чай краще вибирати гіпотонікам, а також тим, хто часто мерзне.

Щодо зеленого чаю, то він відмінно підходить для тих, хто хоче скинути зайву вагу. Також його варто обирати емоційним чоловікам та жінкам. Підійде такий напій і тим, хто часто скаржиться на спеку.

Панова наголосила, що чай є джерелом кофеїну. Тому варто відмовитись від чашки напою у вечірній час. Фахівець виділила трав’яні чаї.

«Ромашку, іван-чай, чебрець можна практично всім за відсутності алергії, а ось шавлія, материнка і солодка впливають на рівень гормонів», – розповідає медик.

Користується популярністю заспокійливий чай із собачою кропивою. Проте тим, хто має проблеми із серцем, від нього варто відмовитися. Також важливо відзначити, що такий трав’яний напій уповільнює пульс.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я