Як приготувати свинячі відбивні, щоб вони були м’якими та «соковитими»

0
Як відбити м'ясо акуратно та тихо: що використовувати замість молотка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Є простий спосіб, завдяки якому ви завжди досягнете успіху і свиняча відбивна буде м’якою та соковитою.

Свинячі відбивні – одна з улюблених страв. Щоб свинячі відбивні були ідеальними, панірувальні сухарі повинні бути хрусткими, а внутрішня частина відбивної – м’якою та соковитою.

Подробиці

Запечена свиняча корейка – одна з класичних м’ясних страв, які ми подаємо з нагоди свят. Прекрасно поєднується з соусом із хрону або тар-тар.

Як приготувати свинину?

Щоб свиняча корейка була м’якою, з нею потрібно поводитися певним чином. Перед запіканням її потрібно замаринувати в солі та спеціях на кілька годин. Потім закриваємо в жаростійкому посуді або загортаємо у фольгу для запікання.

Поставте свинячу корейку в розігріту до температури 180 градусів за Цельсієм духовку. Час запікання залежить від того, скільки важить свиняча корейка – на кожний кілограм припадає одна година.

Свинячі відбивні слід смажити на добре розігрітому жирі. Справді, приготовані таким чином відбивні мають зовсім інший смак.

Можна використовувати і звичайні рослинні олії. Перед тим як почати смажити відбивні, їх потрібно добре приправити сіллю та перцем, а потім обваляти в борошні, яйці та сухарях (або лише у двох останніх інгредієнтах).

Однак буває, що щось йде не так і замість соковитого м’яса на наших тарілках виявляються сухі свинячі відбивні, їх нелегко проковтнути. Але є дуже простий спосіб зробити відбивні завжди м’якими.

Як зробити так, щоб свиняча відбивна завжди була м’якою?

Все, що вам потрібно зробити, це замочити м’ясо в молоці перед смаженням або запіканням. Найкраще, щоб м’ясо шматком пролежало в молоці кілька годин (миску з м’ясом, залитим молоком, потрібно на цей час поставити в холодильник). Також варто додати в молоко цибулю, завдяки якій м’ясо матиме більш насичений смак.

Після закінчення зазначеного часу необхідно вийняти м’ясо з молока, обсушити його паперовими рушниками.

Відбивні

На думку фахівців, найкращі на смак свинячі відбивні. Якщо ви маєте можливість купити таке м’ясо, обов’язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • 4 скибочки свинячої корейки товщиною приблизно 1 1/2 см кожен;
  • 1 велике яйце;
  • сіль;
  • перець;
  • панірувальні сухарі;
  • жир для смаження.

Спосіб приготування:

М’ясо вимити, обсушити, відбити, посипати сіллю та перцем з двох сторін. На тарілці збити яйце, можна трохи посолити і поперчити.

Обваляйте скибочки свинини з двох сторін у яйці, потім обсмажте в панірувальних сухарях на добре нагрітому жирі на середньому вогні з обох боків, доки панірувальні сухарі не стануть коричневими. Подавати можна з відвареною картоплею зі шкварками та смаженою капустою.

попередня статтяНайневдаліші сусіди смородини: не варто садити поряд з кущами
наступна статтяЯк швидко намалювати стрілки: ідеальний спосіб від Аріани Гранде
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я