...
ГоловнаКулінаріяЯк замаринувати м'ясо, щоб воно завжди було соковитим та м'яким

Як замаринувати м’ясо, щоб воно завжди було соковитим та м’яким

Підпишіться на нас:

Коли мова заходить за приготування страв з м’яса, є одна важлива вимога: воно повинно вийти соковитим, а не сухим. Завдання складне, але все можливо, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Один з них — маринування.

Спосіб №1

Цей варіант маринаду підійде, якщо ви будете запікати в духовці або на мангалі. Наріжте продукт на порційні шматки, посоліть їх, посипте перцем та додайте подрібнених кілька зубчиків часнику. А ще додайте трохи майонезу. Замариноване м’ясо треба поставити в холодильник на 3 години. А перед самим запіканням посипте солодкою паприкою для більшого аромату та кращого смаку.

Спосіб №2

Цей рецепт маринаду підійде для птиці та м’яса. Кілька зубчиків часнику подрібніть та збийте з яйцями. Додайте сіль, перець та інші улюблені спеції. Покладіть в цю суміш м’ясо на 2-3 години, а потім відправляйте смажитися. Досить незвичний спосіб маринування, але заслуговує на увагу.

Спосіб №3

Підійде до курячого філе. Яйце змішайте з кефіром, спеціями та ароматними травами. Через 2-3 години можна відправляти на смаження. Особливо смачно на сковороді виходить з ніжною та хрумкою скоринкою.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...