Вітамінний і дуже смачний салат з морквою і волоським горіхом

0
Вітамінний і дуже смачний салат з морквою і волоським горіхом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Найшвидший, найпростіший, вітамінний і дуже смачний! Салат морква з волоським горіхом – недорогий і доступний. Раніше, коли не було такої великої кількості смаколиків та різноманіття продуктів, його подавали навіть на святковий стіл. Готується зовсім нескладно, страва виходить свіжою, соковитою, легкою.

Інгредієнти:

  • Морква (великі) – 2 шт.
  • Часник – 2 зубч.
  • Волоські горіхи – 40 гр
  • Майонез – 3 стол. ложки

Приготування:

Якщо морква велика, візьміть дві штуки, якщо середнього розміру — 3 штуки. Вибирайте соковиті, солодкі сорти – вони найкращі для сирих салатів. Горіхи можна використовувати вже очищені або очистити їх самостійно від шкаралупи.

Моркву дуже добре помийте і обсушіть, потім почистіть. Натріть моркву на середній тертці. Саме на середній – натертий на великій, салат вийде занадто грубим, на дуже дрібній перетвориться на пюре.

Викладіть моркву натерту в салатник. Волоські горіхи злегка підсушіть на сухій сковороді – вони стануть ароматнішими і додатково продезінфікуються, особливо якщо ви використовуєте очищені. Подрібніть їх будь-яким зручним способом. Качалкою на дошці або просто ножем. Краще, якщо шматочки будуть дрібними, тоді салат вийде одноріднішим. Викладіть горіхи до моркви.

Зубчики часнику почистіть і пропустіть через прес у салатник. Також можна натерти їх на дрібній тертці. Кількість часнику регулюйте на свій смак, можете покласти більше або менше. Додайте до салату майонез.

Добре перемішайте салат. Якщо ви любите родзинки, додайте їх в такий салат — він надасть трішки солодкавого смаку, що відтіняє терпкість часнику та горіхів. Салат готовий, його можна подавати одразу до столу або прибрати в холодильник до свята.

Смачного!

 

попередня статтяПеревірений спосіб, як зберегти врожай яблук надовго
наступна статтяЦі 6 продуктів викликають неконтрольований апетит і змушують тебе набирати вагу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я