Млинці з гарбузом на молоці

0
Млинці з гарбузом на молоці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сонячні, запашні, дуже смачні, на сніданок! Млинці з гарбузом на молоці готуються з сирим гарбузовим пюре і виходять яскравими та апетитними. Такі млинці чудово урізноманітнять ваше щоденне меню, приготувати їх не складе ніяких труднощів, продукти знадобляться найдоступніші.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 150 гр.
  • Яйця 1 шт.
  • Молоко 150 мл
  • Пшеничне борошно 6 стол.л
  • Рослинна олія 2 стол. л.
  • Цукор 1 стол. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Підготуйте продукти. Гарбуз візьміть сирий, вага вказана вже очищеного овочу. Рослинна олія – рафінована, без запаху. Молоко підійде будь-якої жирності. Щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок, продукти мають бути теплими, дістаньте яйця та молоко з холодильника заздалегідь.

Відріжте від гарбуза необхідну кількість, попередньо очистивши її від шкірки та насіння. Натріть м’якоть на дрібній тертці. Повинне вийти пюре, однорідне та повітряне. Ви також можете скористатися насадкою подрібнювач або занурювальний блендер.

Додайте до гарбузової маси цукор, сіль, вибийте яйце.

Перемішайте все вінчиком до однорідності, потім влийте молоко кімнатної температури. Знову розмішайте масу.

Всипте заздалегідь просіяне борошно по дві ложки за раз, розмішуючи після кожної порції. Повинно вийти однорідне тісто без грудочок, рідке, як на звичайні млинці. Якщо тісто вийшло дуже густим, влийте ще трохи молока. Занадто рідким – всипте ще борошна.

Наприкінці влийте олію — вона не дасть млинцям не прилипати під час смаження. Перемішайте і залиште ненадовго постояти, щоб борошно остаточно ввібрало всю рідину, тоді млинці не рвуться при перевертанні.

Розігрійте на сильному вогні сковороду, краще спеціальну для млинців з антипригарним покриттям. Змастіть її невеликою кількістю олії. Вилийте порцію тіста, круговими рухами розподіліть по сковороді.

Смажте млинець на одній стороні до рум’яності, потім переверніть на іншу. Вогонь відрегулюйте так, щоб млинець смажився швидко, але не горів. Готовий млинець зніміть зі сковороди, можете змастити його вершковим маслом.

Смажте таким чином млинці з усього тіста. Сковороду змащувати вже не потрібно, адже олія в тісті вже є. З такої кількості інгредієнтів входить 6 млинців, сковорода діаметром 18 см.

попередня статтяПеревірений рецепт, як приготувати засіб для миття посуду з гірчиці та соди
наступна статтяЯкі продукти витрачають більше часу та калорій на перетравлення
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я