Як покращити смак супу за допомогою одного компонента: що додати в каструлю наприкінці приготування

0
Як покращити смак супу за допомогою одного компонента: що додати в каструлю наприкінці приготування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До супів можна стативитися по-різному. Одні вважають їх обов’язковою частиною раціону, інші не дуже люблять їсти рідкі страви, але при правильному приготуванні вони дійсно смачні. На м’ясному бульйоні чи вегетаріанські, з овочами чи з макаронами, у вигляді пюре чи класичні густі — варіантів безліч.

Якщо ви часто готуєте супи, з часом до різноманіття також виникає бажання. Не відмовляйте собі у такій можливості. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який надасть звичній страві новий смак. Різноманіття гарантовано.

Подробиці

Мова йде про один компонент, який майже ніхто не додає до супів. Це морквяний сік. Його додають за дві хвилини до готовності.

Знадобиться половина склянки соку. Суп набуде нового смакового акценту, а ще збагатиться корисними властивостями моркви.

Морквяний сік здатен нормалізувати рівень глюкози в крові, а ще прискорює обмін речовин. Таким чином, у вас і суп стане новим на смак, і користі буде більше. Кулінарний експеримент, який вартий уваги.

попередня статтяГотуємо троянди до зими: поради квітникарів
наступна статтяЩо треба зробити з трояндами восени, щоб вони не хворіли: три етапи догляду
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я