4 продукти, які містять той же гормон для схуднення, що й «Оземпік»

Підпишись на нас:

Зараз Ozempic у всіх на слуху. І зірки, і звичайні люди просто збожеволіли на цих ліках від діабету, що дозволяють скинути вагу.

Нагадуємо: «Оземпік» – це препарат, який можна приймати лише за призначенням лікаря та під його контролем! Як пояснює доктор медичних наук, експерт з ожиріння Рауль Маналак, «Оземпік» допомагає скинути вагу завдяки гормону GLP-1, що міститься в ньому. І, як показують дослідження, є чотири продукти, які здатні підвищити вироблення цього гормону.

Авокадо

Авокадо давно називають суперфудом – він містить корисні жири, клітковину і антиоксиданти, має протизапальні властивості і може допомогти знизити ризик серцевих захворювань. За словами доктора медичних наук Честера Ву, олеїнова кислота, що міститься в авокадо може сприяти вивільненню GLP-1, а клітковина – уповільнювати спорожнення шлунка, змушуючи тебе довше почуватися ситою.

Яйця

Неважливо, в якому вигляді їх їсти – яйця багаті на білок і тому здатні імітувати вплив «Оземпіка» на організм, каже Маналак. “Деякі дослідження показують, що пептиди, які ми отримуємо після розщеплення білків, стимулюють вироблення GLP-1”, – пояснює він.

Горіхи

Крім яєць, горіхи всіх видів – ще один високобілковий продукт. Як і авокадо, вони містять мононенасичені жири та клітковину також. І, нарешті, у них є ще один бонус: горіхи є чудовим перекусом, який зручно брати з собою і їсти на ходу.

Оливкова олія

У тебе на кухні, мабуть, вже є пляшка оливкової олії, яка відмінно підходить і для смаження, і для заправки салатів. Але у неї є ще одна корисна здатність – оливкова олія на 73% складається з мононенасиченої олеїнової кислоти, вживання якої допомагає організму підвищувати рівень GLP-1.

Звичайно, жоден із цих продуктів не здатний замінити «Оземпік» — про це попереджають усі експерти, і тим більше вони не можуть регулювати рівень інсуліну, як ці ліки. Однак усі вони стануть у пригоді тим, хто хоче змінити свою харчову поведінку і схуднути, сформувати повноцінний раціон, що дозволяє «розігнати» метаболізм і швидше скинути зайві кілограми.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Корисна хитрість, якщо до сковороди стало все приставати

Якісна сковорідка є неоціненною помічницею господині на кухні. Але...

Як приготувати домашнє печиво «Марія»

Інколи так хочеться чогось солоденького, але малокалорійного: щоб і...

Як гвоздика допомагає проти комарів: народна порада

З кожним теплим днем наближається пора, коли, здається, усі...

Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу...

Секрети городників, щоб виноград дав гарний урожай

Для того, щоб виноград дав гарний урожай, крім підживлення,...

Зігрівальний гранатовий напій по-домашньому: «секрет» смаку в спеціях

Іноді виникає бажання взяти не чашку чаю або кави,...

Камалія та її колишній чоловік мільярдер Мохаммад Захур разом відпочивають в Португалії

Українська співачка Камалія розлучена з мільярдером Моххамадом Захуром, проте...