...
ГоловнаКулінаріяЩо буде з лавашем, якщо його заморозити на кілька місяців

Що буде з лавашем, якщо його заморозити на кілька місяців

Підпишіться на нас:

Досить шкода, щоб пропав лаваш, який не встигли використати. Викидати цінний продукт зовсім погана ідея, а що з ним робити, знають не всі. Зупинити псування лавашу можна. І для цього потрібно просто відправити його в морозильну камеру.

Перевірений факт: лаваш від заморожування не втрачає смакові властивості. Просто треба правильно заморожувати. Кожен лаваш треба підготувати.

Вам потрібна харчова плівка. Можна використовувати пергамент. Загорніть лаваш в рулет та відправте в морозильну камеру. При потребі його можна розморозити, а плівка чи папір захистять від запахів.

Заморожений лаваш може зберігатися від 2 до 6 місяців. Можна нарізати лаваш порційно потрібного вам розміру, що буде навіть зручніше для подальшого використання.

Розморожувати лаваш можна в мікрохвильовці. Тоді його можна розгорнути та споживати. Нехай в вашому господарстві нічого не пропадає.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...