...
ГоловнаЛайфстайлЧи можна не перекопувати сад та грядки восени без наслідків для родючості

Чи можна не перекопувати сад та грядки восени без наслідків для родючості

Підпишіться на нас:

Якщо на носі осінь, то дачникам треба перекопувати город. Нікуди від того не дітися. Так переважно думають всі, хто мають ділянки. Більшість навіть не уявляють, що може бути інакша схема організації робіт.

Як можна робити

Агрономи пропонують спробувати нову технологію обробки ділянки. Її можна вводити в дію як восени, так і весною. Метод полягає в відсутності необхідності перекопування.

Потрібно визначитися, які саме грядки ви не будете перекопувати. Приберіть звідти всі будяки та залишки рослин. Розрівняйте поверхню за допомогою грабель.

Зверху на підготовлену поверхню грядок покладіть компостований гній. Наступний шар повинен бути з компосту або органічної мульчі.

Весною зверху на грядку викладіть свіжий шар компосту. Тепер можна буде переходити до висаджування рослин. Тут можна вирощувати все за принципом сівозміни. Метод працює, а роботи буде трохи менше.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...