...

6 продуктів, які мають нульовий вміст калорій

Підпишись на нас:

Якщо стежиш за кількістю калорій, то ці продукти можуть стати паличкою-виручалочкою, коли треба перекусити і вгамувати голод, але не можна сильно вибиватися з наміченого графіка.

Вода – 0 ккал

Найбезпечніший продукт! Так, у ній справді 0 калорій. Причиною цього є відсутність у ній жирів, білків та вуглеводів. Не даремно дієтологи рекомендують іноді просто попити води, якщо з’являється почуття голоду.

Локшина конжак – 8 ккал

Низький вміст вуглеводів і високий вміст клітковини (вдвічі вищий, ніж у звичайній пасті) робить з цієї локшини справжній низькокалорійний суперфуд. Але є і небезпека – може виникати почуття дискомфорту в животі, так як клітковина сильно набухає (за рахунок цього забезпечується відчуття ситості).

Чорна кава – 2 ккал

Чашечка чорної кави теж не зашкодить – головне, не додавати до неї круасан чи тістечко. Зловживати продуктом у чистому вигляді, втім, також не варто. У великих кількостях кофеїн підвищує тиск, а також може збільшити ризик серцево-судинних захворювань.

Ревень – 13 ккал

Ревень багатий антиоксидантами, а також чинить протизапальну та протимікробну дію. Однак і ця рослина має низку протипоказань, наприклад, для людей з камінням у нирках. Хоча більш поширена випічка з ревенем або варення зі стебел, продукт можна їсти і в салатах – наприклад, легке перекушування вийде, якщо зробити салат з ревеню та огірка з лимонною заправкою.

Несолодкий чай – 2 ккал

Альтернативою воді (якщо вона здається несмачною) та кавою (якою не варто зловживати) може стати чай. Головне – знову утриматись від цукру.

Редиска – 17 ккал

Ще один кандидат для легкого перекушування особливо навесні – редиска. Цей овоч багатий на вітаміни, мінери та ефірні масла, які зміцнюють імунітет і роботу серця. Єдиний мінус – заправляти салат з редисом краще сметаною або грецьким йогуртом, щоб знизити вплив редису на слизову оболонку шлунка, але завжди можна вибрати продукт з низькою жирністю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Що робити, щоб букет півоній довго стояв у вазі

На клумбах вже поччали квітнуть півонії. Букет цих неймовірних...

Як приготувати кабачкові панкейки: смачний сніданок гарантовано

Скоро розпочнеться сезон кабачків. Тоді вони будуть фаворитами на...

Чим швидко відмити руки після ягід шовковиці

Вже починають достигати шовковиці. Любителям поласувати смачними ягодами у...

Як швидко приготувати яблучний штрудель з лаваша

Цей низькокалорійний десерт дуже легко й швидко готувати. Головне,...

Як застосувати з користю свіжоскошену газонну траву

Якщо плануєте косити газон й не знаєте де з...

Як відварити креветки, щоб подати їх на закуску до напоїв

Креветки можна й просто відварити у воді з сіллю,...

З Jerry Heil у Франції стався не тільки Каннський кінофестиваль: співачка приголомшила опублікованими фото

Після завершення «Євробачення 2024» до України повернулася лише alyona...