...
ГоловнаЛайфстайлДля чого потрібно збирати шкарлупи від яєць: 5 рослин, які подякують

Для чого потрібно збирати шкарлупи від яєць: 5 рослин, які подякують

Підпишіться на нас:

А чи знаєте ви, які рослини люблять добриво зі шкаралупи? Як мінімум, 5 рослин будуть раді, якщо ви підживите натуральним добривом, яке можна збирати весь рік.

Подробиці

Картопля

Щоб виростити м’яку і велику картоплю, потрібно засипати яєчною шкаралупою міжряддя.

Розсада

Яєчна шкаралупа запобігає появі «чорної ніжки» – найпопулярнішої проблеми при вирощуванні якісної розсади. Киньте порошок з яєчної шкаралупи в ящик із розсадою, і все буде добре.

Цвітна капуста

Висаджуючи розсаду капусти, добре додати в готові ямки жменю шкаралупи яєць. Додатково можна насипати добриво навколо кожного саджанця, щоб захистити його від шкідників.

Томати

Часто томатам не вистачає кальцію, і вони починають гнити. Щоб в майбутньому запобігти цій проблемі, потрібно висаджувати помідори разом з яєчною шкаралупою.

Слива

Рівень плодючості сливи і якість плодів залежить від кількості кальцію в раціоні дерева. Яєчна шкаралупа стане відмінною підгодівлею для сливи. Висипайте подрібнену шкаралупу біля коріння один раз в декілька років, щоб сливове дерево залишалося здоровим і сильним.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...