...
ГоловнаКрасаЯк перлинна пудра змінює різні кольори лаків для нігтів і надає чарівний...

Як перлинна пудра змінює різні кольори лаків для нігтів і надає чарівний манікюрний ефект

Підпишіться на нас:

Манікюр із перлинною втиркою став найгарячішим трендом цього сезону. Такий дизайн можна повторити з будь-яким відтінком лаку для нігтів.

Перлинний манікюр, хром-манікюр, дзеркальний ефект, глазуровані нігті в стилі Хейлі Бібер… Як тільки не називають цей вид дизайну нігтів з неймовірним сяйвом на фініші. Сьогодні такий ефект можна побачити практично на кожному прикладі трендового манікюру в соцмережах.

Більшість салонів вже взяло на озброєння цю методику: благо, перлинна втирка і коштує недорого, і досить легко використовується. Для того, щоб надати нігтям ефектного сяйва, знадобиться лише кілька хвилин. Тож вигоду отримують усі сторони!

Найпоширенішим прикладом використання хром-пудри є її поєднання з нюдовими лаками для нігтів. Такий варіант здається перевіреним і безпечним, адже здається, що гарний результат вийде за будь-якого результату.

Сумніваєшся, чи потрібно доповнювати перлинним сяйвом червоний, чорний чи неоновий манікюр? Спробуй провести б’юті-експеримент спочатку на палітрі з нанесеними різнобарвними кольорами. Дзеркальний ефект виглядатиме виграшно в кожному варіанті – і дозволить отримати трохи приглушений, але розкішний і виразний дизайн нігтів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...