...
ГоловнаЛайфстайлЯк восени поливати та підживлювати вишні для підвищення стійкості до хвороб

Як восени поливати та підживлювати вишні для підвищення стійкості до хвороб

Підпишіться на нас:

Після завершення сезону плодові дерева потребують підвищеної уваги. Осінь — час, коли треба допомогти їм поновити витрачені поживні речовини та мікроелементи для підтримки імунітету.

Якщо пропустити цей етап, дерева стають вразливими до розвитку різноманітних хвороб та пошкодження шкідниками. Своєчасний та комплексний догляд захистять дерева та стануть гарантію рясного плодоношення на наступний рік.

Подробиці

Приділіть увагу пристовбуровому колу. Звідти потрібно видалити всі будяки та розпушити ґрунт. Перекопування потрібно зробити приблизно на 15 см вглиб. Зробіть мульчування. Для цього підійде торф або компост.

На наступному етапі виконайте полив. Він повинен бути інтенсивним. Вологий ґрунт не промерзає. Рясний полив роблять, коли температура повітря опускається до +3 градусів.

І третій важливий етап — підживлення. Проводять позакореневим методом. Використовують суперфосфат. На 10 л води треба 25 г засобу. На 1 квадратний метр розхід не менше 1,5 л.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...