Рецепт напою для здорового кишечника і правильного обміну речовин

Підпишись на нас:

Проблеми з кишечником сильно відбиваються як у нашому настрої, і на зовнішньому вигляді. Якщо тобі знайоме дискомфортне відчуття унизу живота, спробуй приготувати цей коктейль.

Правильний обмін речовин – запорука міцного здоров’я, гарного настрою та красивої зовнішності. Проте сьогодні цим похвалитися можуть далеко не всі. Фастфуд, велика кількість солодощів і нерегулярні прийоми їжі сильно змінюють хід роботи нашого ШКТ. Кишечник може стати «млявим» — тобто схильний до частих закрепів, а отже, сповільненого обміну речовин.

Така млявість спричиняє цілий спектр неприємностей. У тому числі відбиваються на зовнішності: починаючи від здуття живота і тьмяного кольору обличчя до висипань і збільшення у вазі.

Звичайно, найвірнішим рішенням стане перехід на здорове харчування — з великою кількістю фруктів, овочів та інших продуктів, багатих на клітковину. Але якщо ти поки що не готова на такий ПП-подвиг, почни міняти харчові звички поступово. Наприклад, пий на ніч корисний коктейль, що покращує перистальтику кишечника.

Рецепт напою дуже простий. Залий столову ложку насіння льону двома ложками гарячої води, а через 20 хвилин, коли насіння набухне, — склянкою йогурту або кефіру. За бажання додай ягоди або фрукти та випий коктейль.

Насіння льону – відомий суперфуд для здоров’я ШКТ. У вологому запареному стані вони виділяють клейку речовину, що делікатно обволікають кишечник. В результаті очищувалний коктейль, подіє м’яко і не викличе хворобливих відчуттів при поході в туалет. Головне – пий його регулярно, намагаючись паралельно налаштувати свої харчові звички.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як у суші-ресторані: простий рецепт маринованого імбиру

Любителі суші та японської кухні не з чуток знають...

Як розігнати метаболізм і худнути швидше: 3 найпростіші способи

Метаболізм відіграє неабияку роль у процесі схуднення та підтримання...

Навіщо господарки кладуть губку в барабан пральної машини: корисний лайфхак

Все частіше господині закидають нову та суху губку для...

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...