Здоров'я

Напій для сушки тіла, який допоможе зробити фігуру стрункішою та виразнішою

Сушка тіла — термін, що означає режим харчування, спрямований зменшення жирової маси тіла. Для цього слід їсти багато білків і пити спеціальні напої, які допомагають прискорити обмін речовин.

Найчастіше сушкою тіла займаються спортсмени та моделі — перед фотосесіями та тим, як продемонструвати свою фігуру широкому загалу. Однак звичайні люди теж періодично потребують сушки: якщо хочеться зробити тіло більш рельєфним і знизити відсоток жиру в організмі.

Головний упор у сушінні робиться на харчування – зі збільшенням білків і зменшенням вуглеводів у раціоні. Втім, сушіння вимагає особливого підходу до вибору напоїв. У цей період потрібно вживати якнайбільше рідини: щоб прискорити метаболізм і вивести надлишок вологи з м’язових тканин.

Насамперед під час сушіння експерти радять пити багато чистої води. Можна випивати і пару чашок кави в день, адже цей напій має виражений сечогінний ефект.

Але найбільше рекомендується приймати зелений чай — з додаванням лимона, імбиру та інших зігріваючи спецій (кориці, лаврового листа або навіть перцю).
Імбирний чай із лимоном може стати своєрідним «бустером» для обмінних процесів в організмі. До того ж такий напій має додаткові корисні властивості.

Так, імбир благотворно впливає на травлення та допомагає впоратися з тяжкістю та здуттям після прийомів їжі. Лимонна кислота, своєю чергою, допомагає кращому засвоєнню білка. У цьому матеріалі ми докладно розповідали, чому важливо їсти білкові продукти разом із кислими добавками.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Як приготувати смачний сирний пудинг

Дуже популярним видом десерту, який охоче готують у різних країнах, є пудинг, придуманий в Середні…

8 хв. назад

Корисні звички людей, які залишаються у добрій формі без спортзалу

Давно намагаєшся схуднути, але нічого не виходить? Можливо, ти вже думала про те, що без…

38 хв. назад

Скільки часу варяться різні крупи

Крупи широко використовуються при приготуванні різних страв – починаючи від супів і закінчуючи гарнірами. Але…

1 годину назад

Які рослини можна поставити на північні підвіконня: 5 варіантів

Не всі вікна у квартирі виходять на південь, а часом будинок розташований у тіні дерев.…

2 години назад

Як врятувати огірки від павутинного кліща: прості способи

Павутинний кліщ відноситься до досить складних ворогів для дачника, тому до його потенційної появи варто…

11 години назад

Щоб розсада не жовтіла: ось що додають у воду для поливу досвідчені городники

Чимало неприємностей чатує на городників на шляху до врожаю плодових культур. Після початку посівної видихнути…

12 години назад