Напій для сушки тіла, який допоможе зробити фігуру стрункішою та виразнішою

0
Напій для сушки тіла, який допоможе зробити фігуру стрункішою та виразнішою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сушка тіла — термін, що означає режим харчування, спрямований зменшення жирової маси тіла. Для цього слід їсти багато білків і пити спеціальні напої, які допомагають прискорити обмін речовин.

Найчастіше сушкою тіла займаються спортсмени та моделі — перед фотосесіями та тим, як продемонструвати свою фігуру широкому загалу. Однак звичайні люди теж періодично потребують сушки: якщо хочеться зробити тіло більш рельєфним і знизити відсоток жиру в організмі.

Головний упор у сушінні робиться на харчування – зі збільшенням білків і зменшенням вуглеводів у раціоні. Втім, сушіння вимагає особливого підходу до вибору напоїв. У цей період потрібно вживати якнайбільше рідини: щоб прискорити метаболізм і вивести надлишок вологи з м’язових тканин.

Насамперед під час сушіння експерти радять пити багато чистої води. Можна випивати і пару чашок кави в день, адже цей напій має виражений сечогінний ефект.

Але найбільше рекомендується приймати зелений чай — з додаванням лимона, імбиру та інших зігріваючи спецій (кориці, лаврового листа або навіть перцю).
Імбирний чай із лимоном може стати своєрідним «бустером» для обмінних процесів в організмі. До того ж такий напій має додаткові корисні властивості.

Так, імбир благотворно впливає на травлення та допомагає впоратися з тяжкістю та здуттям після прийомів їжі. Лимонна кислота, своєю чергою, допомагає кращому засвоєнню білка. У цьому матеріалі ми докладно розповідали, чому важливо їсти білкові продукти разом із кислими добавками.

попередня статтяКаша з булгура на молоці для всієї родини
наступна статтяЦя фізична активність підходить найнеспортивнішим людям, вона заважає розвитку ракових клітин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я