...
ГоловнаЛайфстайлКоли потрібно садити тюльпани восени, щоб укорінилися

Коли потрібно садити тюльпани восени, щоб укорінилися

Підпишіться на нас:

Не секрет, що городники у будь-яку пору знайдуть для себе роботу. Осінь – період особливий. Час збору урожаю та активної підготовки до майбутнього сезону. Чимало посадкового матеріалу варто обирати саме восени. Це гарантія того, що рослини добре приживуться.

Подробиці

Для того, щоб тюльпани комфортно почувалися, подбайте передусім про якість ґрунту, у який будете їх висаджувати. Обирайте сонячні місця, де немає протягів та рівний рельєф.

Тюльпани потребують багато світла, а якщо будуть рости у затінку, почнуть деформуватися та матимуть блідий колір. Земля не має бути кисла й в міру пухка. Доречно підживити ґрунт. Кількість добрив залежить від стану самої землі та кліматичних умов.

Оптимальна пора для осінньої висадки тюльпанів – середина вересня і аж до початку листопада.

В останні роки осіння погода в Україні досить посушлива та тепла, тому посадку треба відтерміновувати на пізніший період Перед посадкою, варто ретельно оглянути кожну цибулину, простежити, щоб вона була здорова.

На вкорінення потрібно приблизно один місяць. Цибулини встигають прижитися до перших заморозків та впадають у спокій. З новими силами розпускаються весною.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...