Як носити світлі жакети навесні: модний урок від Меган Маркл

0
Як носити світлі жакети навесні: модний урок від Меган Маркл
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прямо зараз у Гаазі відбуваються ігри Invictus — спортивний захід, у якому беруть участь колишні та діючі військовослужбовці з інвалідністю. За традицією, куратор Invictus принц Гаррі теж присутній на змаганнях і цього разу — знову з дружиною Меган Маркл. Герцогиня минулої неділі порадувала шанувальником черговим виходом у світ і знову у своєму образі зробила акцент на білий колір.

Меган вибрала просту основу – сині джинси-скінні – і доповнила їх білим жакетом Brandon Maxwell. Завершували образ замшеві туфлі-човники та аксесуари: сонцезахисні окуляри Valentino та прикраси Cartier, кільця-цвяхи з колекції Juste un Clou.

Раніше цього тижня Меган і Гаррі зробили дорогою до Нідерландів зупинку у Великій Британії, щоб відвідати королеву напередодні її 96-річчя. Возз’єднання сім’ї відбулося майже 2 роки після «мегзиту» та переїзду пари до США.

попередня статтяПоради психолога: як спілкуватися з людиною, яка постійно скаржиться
наступна стаття5 варіантів зачісок з крабиком для волосся
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я