...
ГоловнаЛайфстайл4 народні поради, як замінити дезодорант

4 народні поради, як замінити дезодорант

Підпишіться на нас:

Заміна дезодоранту може бути потрібна з різних причин, включаючи алергічні реакції, відсутність доступу до звичайних засобів або бажання використовувати природні альтернативи. Народні поради існують, як і проблема поту та неприємного запаху.

Подробиці

1. Крохмаль може вбирати запах поту і залишати вас із відчуттям сухості. Просто нанесіть невелику кількість крохмалю на суху шкіру під пахвами.

2. Розчин оцту з водою може бути використаний для боротьби з бактеріями, які викликають неприємний запах. Розведіть оцет водою у співвідношенні 1:1 і витирайте цим розчином під пахвами двічі на день.

3. Кокосова олія має антибактеріальні властивості і може бути використана як натуральний дезодорант. Нанесіть невелику кількість кокосової олії під вимиті і сухі пахви.

4. Пудра на основі кукурудзяного крохмалю або борошна може вбирати запах поту і залишати вас сухими.

Ефективність народних методів може варіюватися в залежності від індивідуальних особливостей. Також на ринку є чимало засобів, що мають натуральний склад та абсолютно безпечні.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...