...
ГоловнаКрасаНавіщо випилювати нігті зі зворотного боку: перевір, чи робить це твій майстер

Навіщо випилювати нігті зі зворотного боку: перевір, чи робить це твій майстер

Підпишіться на нас:

Багато майстрів завершують процедуру манікюру з гель-лаком не лише нанесенням олії на кутикулу, а й підпилюванням нігтів з іншого боку. Не знаєш, як до цього ставитись? Зараз все пояснимо!

Зазвичай майстри закінчують роботу з підпилюванням нігтів десь у середині процесу манікюру до того, як нанести лак на довжину. Але іноді робота пилкою потрібна і в самому кінці – причому для обробки задньої сторони нігтів.

Багато клієнток з підозрою ставляться до використання пилки наприкінці манікюру — і іноді вважають, що ця дія демонструє некомпетентність майстра.

Насправді підпилювання нігтів зі зворотного боку говорить саме про високий професіоналізм нейл-фахівця, а також про те, що він зацікавлений, щоб ти довго проходила з цим покриттям.

Підпилювати нігті зі зворотного боку необхідно з різних причин. Іноді вони дійсно залежать від невеликих промахів майстра, але найчастіше пов’язані з особливостями нігтів клієнтів.

Нігті ззаду підпилюють для того, щоб зробити товщину лаку тоншою і комфортнішою – іноді майстрам складно відразу нанести невеликий шар покриття

Вважаєш за краще носити квадратні нігті? Без фінального підпилювання не обійтися. У багатьох дівчат нігті скручуються, «клюють» (ростуть вниз) і вимагають особливої обробки.

Часто стикаєшся зі сколами покриття та відшаруванням лаку з боків нігтів? В цьому випадку так само потрібна корекція слабких ділянок – і зміцнення гелем чи полігелем.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...