...

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Підпишіться на нас:

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не привертає увагу – саме ця деталь відіграє чималу роль у тому враженні, яке ти справляєш.

Наслідування останніх трендів або дорогий і відомий бренд – це ще не гарантія того, що куплена пара буде вдалою.

Ось що псує взуття – а заразом і твій образ. Ці пари настав час викинути.

Туфлі зі стразами

Якщо на сукні блискучі деталі виглядають святково і гламурно, то ось на взутті стрази, паєтки та інші блискітки виглядають, як правило, недоречно та дешево. Особливо, якщо ними всипані всі ремінці та перетинки (лаконічний акцент ще можна собі дозволити). Але якщо ти дуже любиш блискуче взуття, то краще вибирай туфлі металевих відтінків.

Занадто висока платформа

Багатьом з нас хочеться додати собі пару сантиметрів зросту, щоб витягнути силует і виглядає більш витонченою. Але надто високі та товсті платформи нам не помічниці – вони швидше перетворять твої ноги на «копитця», ніж додадуть елегантності.

Поєднання різних відтінків

Вибираючи кросівки, варто уникати дуже строкатих моделей – вони виглядають інфантильно. Пам’ятай, що за модним етикетом варто уникати поєднання більше двох кольорів в одній парі.

Занадто багато металевих деталей

Ланцюги, заклепки, шипи можуть виглядати чудово, але окремо. А дизайнери іноді ніби хочуть вмістити в одну пару все найкраще одразу – і більше. Такі моделі краще поставити назад на полицю.

Лаковане взуття

Лакові туфлі можуть виглядати ефектно – але будь-який дефект, на зразок подряпини чи потертості на них у сто разів помітніше. Не забувай і про те, що штучність матеріалу теж додає речі «дешивизни». Так що краще все-таки придивлятися до матових – шкіряних чи замшевих моделей. Ну а якщо хочеш все-таки одягти лаковане взуття, то вибирай нейтральні відтінки – бежевий, чорний та білий, які «пригасять» недоліки такого фасону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я